La presentació del MES durant el 70a Hispana Kongreso de Esperanto

En Víctor Solé, membre de KEA i qui molt amablement va dur a terme la presentació del Museu durant el 70è Congrés Espanyol d’Esperanto, ens ha fet arribar aquesta nota:

Presentació del Museu d’Esperanto de Subirats
El passat 30 de juny, en el marc del 70è Congrés Espanyol d’Esperanto a San Lorenzo de El Escorial, Víctor Solé, membre de l’Associació Catalana d’Esperanto, va fer una breu presentació del Museu d’Esperanto de Subirats durant la “Presentació pública d’associacions i events” en el saló principal de l’edifici on se celebrava el congrés. Davant d’una vintena d’assistents, el conferenciant va presentar els trets principals del museu amb l’ajuda de les imatges preparades per Montse Piñeiro i també va donar tríptics i dossiers als interessats.

En Víctor també presentà les línies generals del Congrés Català que es realitzarà la propera tardor a Barcelona i en el que el Museu d’Esperanto de Subirats serà la seu del Postkongreso. Podeu llegir en esperanto una crònica més personal de la seva participació en el seu bloc a Ipernity. De nou, des d’aquest espai donem les gràcies a totes les persones que han facilitat la nostra presència en aquests fòrums, permetent-nos donar a conèixer el MES a un públic més ampli.

Fotografia de la presentació. Autor: Robert Bogenschneider

 

Advertisements

Una resposta

  1. Felicitats a la Montse i al Víctor per la bona feina feta. Seria interessant que el “power point” de la presentació es publiqués a http://www.slideshare.net/; potser es podria crear un usuari “museudesperanto” i posar-hi totes les presentacions que tinguem, com ara les que hi ha a http://www.slideshare.net/jinglada/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: