Octubre, un mes ple d’activitat

Al Museu d’Esperanto de Subirats encetem un mes d’octubre que promet ser mogut i enriquidor. Per una banda, aquest mateix cap de setmana (8-9 d’octubre) les nostres visites guiades han estat integrades dins la programació del Cavatast de Sant Sadurní, junt amb part de l’oferta enoturística de Subirats. Per una altra banda, la propera setmana la nostra exposició permanent s’enriquirà amb alguns objectes relacionats amb el món del vi i del cava, d’aquesta manera participarem a la Festa de la Collita de Sant Pau d’Ordal (14-16 d’octubre). Així, podreu visitar el Museu amb l’oferta especial 2×1 que oferirem durant les visites de dissabte i diumenge a les 13h.

El Museu també serà present en la IV Jornada Tècnica d’intercanvi de destinacions turístiques de la província de Barcelona, organitzada per la Diputació de Barcelona i que es realitzarà el dia 20 d’octubre a l’Alt Penedès. Tots els participants rebran informació pràctica del Museu i de la tasca que s’hi porta a terme.

El dia 22 d’octubre a la tarda (18h) serem a Lleida, presentant el projecte del Museu d’Esperanto de Subirats  a La Brokanteria, la botiga i espai socio-cultural impulsada pel company Karles Berga.

Finalment, i no per això menys important, volem anunciar-vos que el dia 1 de novembre, Subirats rebrà part dels participants del 35è Congrés Català d’Esperanto, que ha escollit el nostre municipi com a seu del Postkongreso d’aquesta edició. Serà un honor per a tots nosaltres rebre els congressistes i mostrar-los el singular paisatge del Penedès, els seus actius enogatronòmics i, òbviament, el Museu d’Esperanto de Subirats, que alguns d’ells ja coneixen. Properament us detallarem el programa de la jornada,  a la que us convidem a unir-vos.

Com veieu, aquest mes serà ben intens. Si voleu ampliar informació sobre alguna de les activitats us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@museuesperanto.org o bé, del telèfon 93.899.34.99. En breu, també farem anunci de la resta d’activitats previstes durant aquest darrer trimestre de l’any. Us esperem!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: