Us desitgem unes molt Bones Festes!

(Fotografia: Forodefotos.com)

 

Des del Museu d’Esperanto de Subirats us volem desitjar Bones Festes i emplaçar-vos a seguir acompanyant-nos en l’apassionant tasca de donar a conèixer el patrimoni esperantista del Museu així com la història i valors de l’esperantisme a casa nostra. Esperem que pogueu gaudir d’uns dies agradables amb la família o bé de lleure i descans.

Us recordem que, durant aquestes vacances (23 desembre a 8 de gener), el Museu restarà tancat.  Per a qualsevol suggeriment o pregunta, però, podeu adreçar-vos al correu electrònic: info@museuesperanto.org. Podreu tornar a visitar el Museu de manera guiada el cap de setmana del 14-15 de gener, com sempre en horari de les 13h.

Rebeu una cordial salutació!

I que tingueu una magnífica entrada d’any! Bon Any Nou! Bonan Novjaron!

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: