Celebració del Dia Internacional dels Museus 2013 al Museu d’Esperanto de Subirats (MES)

Imatge

S’acosta el dia 18 de maig i, des del 1977, el Dia Internacional dels Museus 2013 (#DIM2013), que enguany se  celebra sota el lema “Museus (memòria i creativitat) = progrés social”.

Com va essent habitual, el Museu d’Esperanto de Subirats (MES) s’afegeix a la celebració d’aquesta jornada amb un conjunt d’activitats, totes elles amb l’ objectiu d’obrir i apropar el Museu a la comunitat per així mostrar el ric patrimoni i riquesa social que custodia.

Servint-nos de les paraules del director general de l’ ICOM, Julien Anfruns, “Els museus s’esforcen per a assolir la conciliació de la seva tradicional missió de conservació amb el cultiu de la creativitat, necessària per a la seva renovació i per a augmentar el número de visites, i tenen la convicció de que la seva presència i les seves accions poden canviar la societat de manera constructiva”, els convidem a la jornada de portes obertes que tindran lloc al llarg del cap de setmana del 18 i 19 de maig, de 10h a 14h i que els brindarà la oportunitat de conèixer de primera mà la col·lecció del MES.

Seguint amb la iniciativa de la darrera diada, el MES participarà també en diverses activitats en les quals tindràn el protagonisme les xarxes socials; d’una banda el Museu farà aportació d’una obra del seu fons al “Museu Ideal de Catalunya”, una proposta de Patrimoni Gencat que utilitza la plataforma social Pinterest com a lloc de trobada de les peces més destacades dels equipaments culturals catalans i, en segon terme, tornarem a participar en el viquiprojecte “Una joia del Museu 2013”, en el qual s’elaborarà la fitxa d’un objecte del Museu que s’incorporarà a Viquipèdia.

Recordem que poden visitar la col·lecció del Museu d’Esperanto de Subirats (MES) cada dissabte i diumenge en una visita guiada que s’inicia a les 13h. També oferim la possibilitat de visitar el Museu en d’altres horaris; els interessats i interessades hauran de contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@museuesperanto.org.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: